Despre noi

Specialist în relații publice

Amalia Țăpîrdea

Coordonator servicii

Program service: Luni-Vineri 09:00-18:00

Politica de utilizare cookies

Termeni și condiții de utilizare GDPR

 

Contact: 07243747600757269300

Informații utile

La începutul anului 2021 am decis să extindem afacerea prin lansarea de servicii de vânzare online.

Pentru a facilita accesul la produsele comercializate de noi în magazinul de prezentare aflat la sediul secundar al firmei, vom veni în sprijinul clienților cu propunerea de a le achiziționa online.

Pe scurt, despre ceea ce facem

© 2022 Copyright Cosparally.com. Toate drepturile rezervate

Adrian Ciucă

Lucia Udrescu

 

Fondată în anul 2008, compania noastră a debutat prin furnizarea de servicii de vânzare de piese auto. Odată cu evoluția cererii din piața locală și cu dorința de a oferi clienților soluții complete, ne-am dezvoltat și am inaugurat un atelier de mecanică dedicat autovehiculelor.

În anul 2012, am luat decizia de a extinde prezența noastră deschizând un punct de lucru în județul Timiș. Aici, am adăugat serviciul de vânzare de piese auto la gama noastră de oferte, oferind în același timp posibilitatea clienților noștri să beneficieze de lucrări de mecanică de înaltă calitate.

În anul 2023, suntem pregătiți să facem un pas înainte și să extindem orizonturile noastre. În acest sens, lucrăm intens pentru a lansa o platformă online care să ne permită să furnizăm produsele noastre și în mediul virtual, oferind astfel o experiență de cumpărare convenabilă și modernă.

Fiecare etapă a călătoriei noastre a fost ghidată de pasiunea noastră pentru industria auto și de dorința de a oferi soluții complete și de încredere clienților noștri. Suntem mândri de parcursul nostru și suntem nerăbdători să ne continuăm evoluția pentru a îndeplini în continuare nevoile și așteptările voastre.

Administrator

Echipa noastră